لوسترآویز مدل وینا با شیشه و میله VIENAA GLASS & PIPE، یک چراغ سقفی آویز با میله به ارتفاع 49 سانتی متر می باشد. چراغ سقفی وینا ساخته شده از آلیاژ برنج و روکش کار دست در چهار رنگ طلایی، نقره ای، برنز و پتینه ی سفید و طلایی طراحی و ساخته شده است. این چراغ آویز سقفی کلاسیک همراه با یک شیشه طراحی شده است که در قسمت انتهای این چراغ آویز نصب شده است . وزن چراغ سقفی کلاسیک فده مدل وینا با شیشه و میله 1565 گرم است. چراغ سقفی وینا قابل انتخاب به صورت سیم پارچه ای و شیشه نیز می باشد که در این مدل ارتفاع چراغ آویز از طریق سیم قابل تنظیم است. وزن چراغ سقفی وینا با کابل پارچه ای و شیشه 1540 گرم است.این چراغ را می توانید با هالوژن هایی مانند قاب هالوژن دو قلوی سن سباستین و کلید و پریز لوکس سن رمو ست کنید.
این نوع چراغ ها یا به اصطلاح امروزی لامپ هالوژن، در انواع و ظاهرهای مختلفی و به صورت عمده انواع گرد و مربع ارائه می شوند و در تمام محیط های اداری و مسکونی و عمومی قابل استفاده هستند، برخی از آنها در دسته هالوژن های لوکس قرار میگیرند، برخی در دسته هالوژن های مقرون به صرفه و برخی هالوژن های عمومی هستند. علت نام گذاری این چراغ ها این است که نور کاملا در سقف قرار گرفته است و هیچ بخشی از آن دیده نمی شود.
این گروه از چراغ های سقفی،روی سقف قرار گرفته و قابل دیدن هستند. با قرار گرفتن پایه چراغ روی سقف و پایین تر آمدن منبع نور از سقف به سمت پایین، میزان نور تابشی آن نیز می تواند بیش تر شود. انواع بسیار متفاوتی از چراغ های سقفی موجود است که با توجه به فضایتان می توانید از آن ها استفاده کنید. به عنوان مثال اگر به یک دکوراسیون ساده نیاز دارید بهتر است از طرح های مینیمال استفاده کنید،استفاده از چراغ های سقفی مینیمال و ساده بالای میز غذا خوری دقیقا نوری را به شما می دهد که موقع صرف غذا یا کار روی کانتر به آن نیاز دارید، رنگ ها و طرح های مختلف آن به شما امکان انتخاب هر گونه سبکی را خواهد داد.
عموما دو دسته نور وجود دارد، نورهای طبیعی و سرد و نورهای گرم. نورهای سفید مانند نور مهتابی جزو نورهای سرد و طبیعی و یادآور نور آفتاب در وسط روز هستند و حس انرژی و شادابی روز را تداعی می کند و به همین دلیل از این نور برای محیط های کاری و کارگاهی استفاده می کنند.
نور مناسب برای اتاق خواب، عمدتا از رنگ های گرم و زرد باید استفاده شود، چون استفاده از نورهای مهتابی و سفید باعث ایجاد اختلال در خواب و خستگی چشم می شود، همچنین برای مطالعه و کارهای چشمی نزدیک باید از نورهای زرد استفاده کرد.
در نورپردازی و دکوراسیون نشیمن و پذیرایی بهتر است از ترکیب نور سفید و زرد استفاده شود، چرا که فعالیت های مختلف و متفائوتی در طول روز در این فضا و با توجه به نوع فضا صورت میگیرد. در دکوراسیون آشپزخانه نیز استفاده از ترکیب نور سفید و زرد پیشنهاد می شود تا به تعادل رنگی رسیده، رنگ وعده های غذایی به درستی مشاهده شوند و به دلیل تنوع فعالیت ها چشم دچار خستگی و آسیب نشود.